Bedrijfsprofiel

Opgericht in 1989 zijn wij specialisten in corrosie management en de ontwikkeling en productie van instrumentatie voor corrosie monitoring en kathodische bescherming.

Onze dienstverlening en producten omvatten:

  • Corrosie Monitoring: Ontwikkeling, productie en het opleveren van de instrumentatie en corrosie probes. Corrodium BV is het enige bedrijf ter wereld die de meetmethoden Electrische Weerstand (ER), Lineaire Polarisatie Weerstand (LPR) en Electrochemische Ruis (ECN) combineert in één probe en één instrument.
  • Het modelleren van kathodische bescherming en galvanische corrosie om te komen tot een optimaal ontwerp voor corrosiebescherming.
  • Ontwikkeling en productie van geavanceerde zelf sturende anodes. Een batterij of voeding is niet nodig, de anodes zijn zelf de batterij.
  • Dienstverlening m.b.t. materialen en corrosie: Corrosie Engineering, Corrosie Management, Schade Onderzoek, Materiaalselectie, MIC (microbiologisch beïnvloede corrosie), atmosferische corrosie, corrosie in zwembaden, enzovoort.

Corrodium BV voldoet aan ISO 9001 en we zijn VCA gecertificeerd. Ons personeel is gecertificeerd volgens de Offshore veiligheidstraining Nogepa 0.5.b.

Onze algemene voorwaarden vindt u in de link hieronder.

general conditions Corrodium BV. December 2018

The contact data:

Corrodium BV
Planetenweg 5
NL-2132 HN Hoofddorp
+31 85 2733501
info@corrodium.nl
www.corrodium.nl

Galvanische Corrosie

Pomp caisson op een FPSO

Ernstige galvanische corrosie van een pomp caisson veroorzaakt door de edele duplex RVS pomp t.o.v. het onedele pomp caisson. Omdat het pomp caisson gecoat was concentreerde de galvanische stroom zich op microscopisch kleine beschadigingen in de coating.

 

 

 

 

 

 

 

 

55

Contact Form