Corrodium Zorg voor optimale zorg voor de veiligheid en de inventaris

HSE

Health, Safety and Environment (HSE)

De gezondheid, de veiligheid en het milieu staan bij Corrodium bovenaan. Corrodium voldoet aan ISO 9001 en we zijn VCA gecertificeerd, de Nederlandse certificatie voor ‘Safety, Health en Environment’ HSE. Ons personeel is gecertificeerd volgens de Offshore Safety Training Nogepa 0.5.b.

Corrodium levert een bijdrage aan de veiligheid wereldwijd. Zo hebben wij bijgedragen aan de totstandkoming van een concept ISO norm. Dit gaat om materiaalselectie en inspectie van bevestigingsartikelen in de atmosfeer van binnenzwembaden.

 

 

 

##

Corrosie Management

Corrosion Management

Corrodium BV is actief in corrosie management sinds 1989. Corrosie management betekent dat we bedrijven helpen met het managen van hun inventaris als het gaat om materiaalselectie en inspectie/onderhoud. In detail betekent dit dat we materiaalselectie rapporten maken voor nieuwe installaties en we maken inspectieplannen voor bestaande installaties. Inspectieplannen zijn volgens API 580. Bij het optreden van een schade voeren we een schade onderzoek uit.

Foto: CO2 corrosie van koolstofstalen downhole tubing. Downhole tubing is de buis die van het reservoir op een aantal kilometers diepte komt en waardoor de olie/het gas/het geproduceerde water stroomt richting de topside faciliteiten.

##

Installatie en Oplevering

Installatie en Oplevering

Corrodium BV installeert en levert zijn producten op alle alle denkbare plaatsen wereldwijd. Ons personeel heeft de veiligheidstraining benodigd uitgevoerd zoals de Offshore Training Nogepa 0.5.b.. Wij hebben gewerkt in Nederland, Duitsland, België en het VK maar ook in Nieuw Zeeland, Australië, Brazilië,  Sierra Leone, Myanmar and Angola.

 

##

Contact Form